Έξυπνο σπίτι και συσκευές για απλούς ανθρώπους

μη φοβάσαι την τεχνολογία, είναι εδώ για να σε βοηθήσει

μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον, μέσα στο ηλεκτρονικό μας σχολείο, μάθε πως να χρησιμοποιείς καλύτερα οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή.

Όποιο κι αν είναι το επάγγελμά σου, μίλησε τη γλώσσα τους και μην τις φοβάσαι!

Μείνε σε ένα χρηστικό και αληθινά έξυπνο σπίτι, ανεξάρτητα του προϋπολογισμού σου.

Μάθε να αξιολογείς καλύτερα αυτό που σου πουλάνε και να μη σκορπάς χρήματα και χρόνο.


Your Instructor


Γιώργος Τάτσης
Γιώργος Τάτσης

βοηθάω επαγγελματίες αλλά και απλούς ανθρώπους να φτιάξουν ένα φιλικότερο περιβάλλον, στο σπίτι μας, στο δωμάτιο που μένουμε στις διακοπές μας, και στο γραφείο μας που περνάμε το ένα τρίτο του χρόνου μας οι περισσότεροι από εμάς. Συνδέσου σε ένα ηλεκτρονικό σεμινάριο της e-dreams για να σε βοηθήσω να χρησιμοποιήσεις την τεχνολογία αποδοτικότερα.


Frequently Asked Questions


σε ποιον απευθύνομαι;
το σεμινάριο αφορά όλους τους ανθρώπους, ενήλικες, που χρησιμοποιούν ηλεκτρονικές συσκευές. Θα μάθεις, θα καταλάβεις πολλά χρήσιμα πράγματα για αυτές, κι έτσι θα σου είναι πιο χρήσιμες, κι αν χαλάνε θα μπορείς να βρεις πιο εύκολα βοήθεια.
πόσο θα κρατήσει το σεμινάριο;
το σεμινάριο ξεκινάει εν μέσω της καραντίνας και θα ολοκληρωθεί μετά από 4 με 6 εβδομάδες. Αποτελείται από 10-12 μαθήματα μαγνητοσκοπημένα ή live. Ακόμη κι αν δεν μπορείς να μας παρακολουθήσεις online, τα video θα είναι εδώ διαθέσιμα οποιαδήποτε στιγμή μετά, και για διάρκεια τουλάχιστον 2 μηνών θα απαντάμε στις ερωτήσεις στον χώρο για τα σχόλια που βρίσκεται κάτω από κάθε video.
πού γίνεται το μάθημα;
το σεμινάριο γίνεται ηλεκτρονικά. "Εκπέμπεται" από το σπίτι μου και το γραφείο μου και φιλοξενείται σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές που βρίσκονται σε όλον τον κόσμο. Εσύ μπορείς να το παρακολουθήσεις από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου αρκεί να έχεις ένα τηλέφωνο ή tablet ή υπολογιστή και σύνδεση στο internet.
χρειάζεται να κατεβάσω ή να αγοράσω κάποιο πρόγραμμα για να μάθω;
όχι. Δεν χρειάζεσαι τίποτε άλλο πέρα από την προσοχή σου, και τα δύο δωρεάν μαγικά εργαλεία που θα αναφέρω στα πρώτα video στην ενότητα 01 του σεμιναρίου.
ποιο είναι το πιο ωραίο που θα μάθω από αυτό το σεμινάριο;
σε κάθε μάθημα έχουμε καταπληκτικές πληροφορίες, άλλες που έχεις ξεχάσει από τη φυσική της B' λυκείου, από τα κακόμοιρα τα μαθηματικά και τους αριθμούς, από την καθημερινότητά μας μέσα στο σπίτι μας με το wi-fi και το μόντεμ, αλλά κι από τα ψιψίνια και κοκόψαρα (δλδ USB και bluetooth). Για μένα, το καλύτερο του σεμιναρίου αυτού, είναι να μπορείς στο τέλος να ζωγραφίσεις τις σκέψεις σου σε κουτάκια, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε πολλές διαφορετικές γνώμες μετά από 2 εβδομάδες. Δοκίμασέ το!
αγόρασα το σεμινάριο και είδα τα πρώτα βίντεο αλλά δεν μ' αρέσει τελικά; Μπορώ να πάρω πίσω τα χρήματά μου;
λυπάμαι πολύ που δεν κατάφερα να σου κρατήσω το ενδιαφέρον σου. Καταλαβαίνω όμως ότι υπάρχει και αυτή η πιθανότητα. Το σεμινάριο προσφέρεται με 100% εγγύηση επιστροφής χρημάτων για ένα μήνα από την αγορά του. Οποιαδήποτε στιγμή μέσα σε αυτόν τον μήνα, που θα είσαι σίγουρος αν σου κάνει ή όχι, μπορείς να ακυρώσεις την αγορά σου χωρίς καμιά ερώτηση.
σε ποια οργάνωση θα δώσετε τα χρήματα που θα μαζέψετε από αυτό το σεμινάριο;
όπως έχουμε δηλώσει στα προωθητικά μας video, 2 Ευρώ για κάθε εγγραφή επί πληρωμή, θα το δώσουμε σε μια οργάνωση από τις πολλές που το χρειάζονται τώρα με την πανδημία. Έχουμε κάποιες ιδέες αλλά θέλουμε να δούμε τι ποσό θα μαζευτεί και αν χρειάζεται να τα στείλουμε Ιταλία ή Ισπανία. Ελπίζουμε να είμαστε ακόμη σχετικά καλά στην Ελλάδα μετά από ένα μήνα.

Get started now!